Pályázat

Sajtóközlemény

Pályázat

ESZKÖZBESZERZÉS A CSABA SZIKVÍZ KFT.-NÉL

Európai Uniós forrás segítségével eszközbeszerzés megvalósítására került sor a Csaba Szikvíz Kft.-nél, a GINOP-1.2.9-20-2021-05465 pályázat keretén belül. A Széchenyi 2020 Hátrányos helyzetű településeken működő mikro- és kisvállalkozások fejlesztéseinek támogatása című pályázati kiírására benyújtott projekt 28,24 millió Forint támogatásban részesült.

Kezdetben egyéni vállalkozásként kezdődött 2001.decemberében a szikvízgyártás. Merseváton egy Önkormányzati bérleményben, családi és baráti összefogással indultak neki. Celldömölkön és közvetlen környékén volt először felvevőpiaca a tevékenységnek. Az első három évben két konkurens cég ajánlotta megvételre a piacot illetve az üzleteit (elavult gépek és rossz minőségű göngyölegek). A vállalkozás élt a lehetőséggel és így már közel 25 településre szállítja a szikvizet. A folyamatos fejlődés hatására 2011.májusában az Önkormányzati bérleményből Merseváton, saját tulajdonú ingatlanba költöztek, egyéni vállalkozásból Kft-vé alakultak át. Ugyanebben az évben még ajánlatot kaptak egy másik piac megvásárlására, a terület megkétszerezésére, így a piaci terület megduplázódott. 

A kedvezményezett neve: Csaba Szikvíz Kft.

A projekt címe: Eszközbeszerzés a Csaba Szikvíz Kft.-nél

Megvalósítás helyszíne: Mersevát, Dózsa u. 19.

A beruházás megvalósításának ideje: 2021.10.15-2022.03.02

Beruházás összköltsége: 12 854 160 Ft

Elnyert, szerződött támogatás összege: 8 997 912 Ft

Támogatás mértéke: 70%

 

Beruházás rövid bemutatása: 

 

A projekt keretében beszerzett eszközök illeszkednek a vállalkozás azon célkitűzéséhez, hogy a korábbi években az árbevételt biztosító szikvízgyártás és palackozást idő- és költséghatékonyabban tudják megvalósítani, ezáltal a megrendelések számát is növelni. A beszerezett eszközök helyhez kötött eszközök, a vállalkozás telephelyén kerültek elhelyezésre, ahol adott a megfelelő infrastruktúra a használatukhoz.

Az alábbi eszközök beszerzése valósult meg:

1 db ABAC A49 B kompresszor

1 db Comix AT7 7 fejes szódatöltő berendezés

1 db Comix MT19 ballon mosó töltő berendezés

1 db Comix SZ2000 elnyelető berendezés

1 db Comix Idő vezérelt Aktív szén szűrő berendezés

1 db Comix Idő vezérelt BIRM töltetű vastalanító

3 db Apple iPhone 13 Pro Max

 

További információ kérhető:

Szabó Zoltán

 

Középpontban a természet frissessége!

Kövessen minket!

Like-olja, kövesse, iratkozzon fel közösségi oldalainkra, hogy az elsők között értesüljön!